Onze diensten

Ramen en deuren

Verlaag uw energiekosten en ontvang tot 50% premies

Het vervangen van ramen en deuren biedt een scala aan voordelen voor uw woning en budget. Goed geïsoleerde ramen en deuren kunnen uw energiekosten aanzienlijk verlagen, met besparingen tot €800 per jaar. Deze investering voorkomt warmteverlies, vermindert stookkosten en zorgt voor een efficiënter energieverbruik. Bovendien verhogen nieuwe ramen en deuren uw wooncomfort door tocht te verminderen en een aangenamer binnenklimaat te creëren. Daarnaast kunt u tot 50% premies ontvangen voor deze verbeteringen, wat de investering nog aantrekkelijker maakt.

Verbeter uw veiligheid en EPC met nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren zijn een slimme keuze voor energiebesparing, veiligheid en geluidsisolatie. Moderne ramen en deuren zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor uw huis beter beschermd is tegen inbraak. Bovendien bieden ze uitstekende geluidsisolatie, waardoor u geniet van een stillere leefomgeving. Door te investeren in nieuwe ramen en deuren, verhoogt u de algehele kwaliteit en veiligheid van uw woning.


Bij Eco Reno gebruiken we duurzame materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe ramen en deuren jarenlang meegaan. Onze energiezuinige ramen en deuren hebben een van de grootste effecten op het verbeteren van uw EPC score. Dit betekent een energiezuinigere woning, lagere energiekosten en een hogere woningwaarde. Ons team van experts begeleidt u door het hele proces, van inspectie tot installatie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Waarom nieuwe

ramen & deuren nuttig zijn

Verbeter uw EPC-score

Nieuwe ramen en deuren verbeteren de energieprestatie van uw woning, wat gunstig is bij verkoop.

Verhoog de waarde

Moderne ramen en deuren maken uw woning aantrekkelijker op de vastgoedmarkt en verhogen de waarde.

Minder onderhoudskosten

Nieuwe ramen en deuren vereisen minder reparaties en onderhoud, wat toekomstige kosten bespaart.

Verleng de levensduur

Investeren in nieuwe ramen en deuren verlengt de levensduur van uw woning en houdt deze in goede staat.

Gratis offerte vragen

Vul de formulier in en ontvang uw offerte!